Cum creez un pachet de produse?

Nota 

Este necesara in prealabil instalarea si setarea in magazin a aplicatiei Pachete de produse

Acceseaza Catalog > Produse si expandeaza meniul asociat butonului Adauga produs, apoi da click pe optiunea Adauga pachet de produse.

Introdu o denumire si o descriere pentru pachetul de produse, care vor fi afisate in magazin.

Nota

Meta titlul si meta descrierea vor fi preluate in mod automat din informatiile pe care le introduci, insa le poti edita prin accesarea butonului de editare disponibil in sectiunea SEO.

Adauga produsele componente ale pachetului si numarul de unitati pe care doresti sa le incluzi, realizeaza setarile de inventar si seteaza informatiile privitoare la detaliile de catalog.

Selecteaza apoi atributele de tip produs (utilizate in scop informativ in pagina de produs din magazin) si incarca imagini sugestive pentru pachetul de produse.

Apasa Salveaza.

Nota 

Pentru ca pachetul de produse sa fie vizibil in magazin, asigura-te ca acesta are statusul Activ si ca este selectata optiunea Produsul este vizibil.

Nota

Optional, poti selecta ca pachetul de produse sa figureze in paginile de listing din magazin cu marcaj de nou si sa fie afisat pe prima pagina a magazinului.

Afla detalii din topicul despre crearea si administrarea pachetelor de produse.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.