Cum afisez in magazin cel mai mic pret al unui produs in ultimele 30 de zile (pret Omnibus)?

Pretul Omnibus reprezinta cel mai mic pret la care un produs a putut fi achizitionat in magazin in ultimele 30 de zile premergatoare unei campanii de reduceri. 

Nota

Conform Directivei Omnibus a Uniunii Europene, comerciantii sunt obligati sa afiseze aceasta informatie pentru produsele care fac obiectul unei promotii.

Pentru a activa setarea care iti permite sa afisezi in magazin pretul Omnibus, acceseaza Setari > Setari catalog, selecteaza optiunea Activat in setarea Disponibilitate camp Pret Omnibus si apasa Salveaza.

Important

Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile va fi afisat doar in paginile de produs ale articolelor pentru care ai aplicat o reducere de tip Pret vechi neredus - Pret nou. Pretul Omnibus nu va fi afisat si pentru produsele care beneficiaza de o reducere de pret ca urmare a aplicarii unei de reguli de discount de tip pret dinamic (Ex: o reducere fixa sau procentuala, aplicata dinamic in magazin pe baza unor conditii pe care le definesti).

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.