Cum adaug o metoda de livrare?

Acceseaza Setari > Livrare si mergi in sectiunea Metode de livrare.

Apasa butonul Adauga metoda de livrare si completeaza in continuare setarile generale cu privire la utilizarea metodei de livrare pe care doresti sa o adaugi.

Introdu o denumire si selecteaza durata estimata de livrare a produselor - ambele informatii vor fi afisate in pagina de checkout din site.

In continuare, poti seta urmatoarele tipuri de metode de livrare:

  1. Livrare standard fara curier asignat - urmand sa stabilesti modalitatea prin care va fi expediat coletul catre adresa clientului;
  2. Livrare standard cu un curier asignat - va fi necesar sa selectezi in setarea Conectare la curier unul dintre curierii adaugati anterior in magazin. Expedierea coletului catre adresa clientului va fi realizata de catre curierul asociat metodei de livrare;
  3. Ridicare din magazin - presupune ridicarea comenzii de catre client direct din magazin.

Realizeaza in continuare setarile referitoare la costurile de livrare si pe cele referitoare la disponibilitatea metodei de livrare la checkout.

Apasa Salveaza.

Nota

Daca anumiti curieri ofera mai multe tipuri de servicii de livrare, in magazin ai posibilitatea de a crea mai multe instante pentru acelasi curier. De exemplu, daca vrei sa le oferi clientilor serviciile Sameday door-to-door si Sameday easybox, adauga doi curieri, defineste preferinte diferite, dupa care asociaza curierii pe doua metode de livrare distincte, conform indicatiilor de mai sus.

Nota 

In cazul anumitor curieri va deveni disponibila in pagina de setari si optiunea Activeaza optiunea de estimare cost, la activarea careia platforma curierului va transmite prin API estimarea de tarif pentru fiecare expeditie, iar costul estimat de curier va inlocui pretul de livrare introdus manual in cadrul setarilor. Daca estimarea de cost nu poate fi obtinuta din partea curierului, se va folosi costul de livrare setat manual.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.