Cum adaug un script HTML in magazin?

Important

Migrarea magazinului online intr-o alta platforma implica riscul pierderii anumitor setari de optimizare SEO si a anumitor indicatori de monitorizare din Google Analytics sau a scripturilor si feed-urilor utilizate in campaniile de promovare.

Poti migra in platforma MerchantPro toate implementarile existente dintr-un magazin, sub forma de script HTML, astfel:

Acceseaza Website > Scripturi custom si apasa butonul Adauga script.

Selecteaza daca scriptul va fi adaugat in site sub forma de:

  • Tag - se incarca in aceeasi pagina fara a fi necesare alte solicitari, se executa imediat si poate fi util daca utilizezi scripting-ul pe server pentru producerea unui raspuns personalizat pentru cererea fiecarui utilizator catre site;
  • Script - permite utilizarea atributelor Async (scriptul va rula imediat dupa incarcare) sau Defer (scriptul va rula doar dupa incarcarea completa a paginii) si este util pentru incarcarea de code on demand si pentru reducerea timpului de incarcare a site-ului. 

Selecteaza apoi daca scriptul va fi afisat in zona de header, in zona de continut sau in zona de footer a site-ului, respectiv daca va fi disponibil in toate paginile site-ului, la checkout sau in pagina de after checkout.

Nota

In momentul setarii scripturilor, urmareste cu atentie indicatiile furnizate de regula de catre serviciul tert, impreuna cu scriptul care trebuie inserat in website.

Apasa Salveaza.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.