Utilizarea retelei de marketing afiliat 2Performant

In panoul de control al magazinului tau online MerchantPro ai la dispozitie aplicatia 2Performant, prin care iti poti conecta rapid shop-ul la aceasta retea de marketing afiliat.

Integrarea cu reteaua 2Performant iti permite sa iti setezi cu doar cateva click-uri, preferintele cu privire la monitorizarea conversiilor, in timp ce codul de tracking va fi inserat in mod automat in website-ul tau.

Astfel, poti urmari vanzarile inregistrate prin intermediul afiliatilor si, in functie de performantele acestora, poti stabili si comisioanele pe care le vei plati.

Instalare si setare

Pentru a instala aplicatia 2Performant, urmeaza pasii descrisi in continuare:

1
Din panoul de control MerchantPro acceseaza Aplicatii > 2Performant si apasa butonul Instaleaza aplicatia;
2
Continua in pagina de setari a aplicatiei si personalizeaza modul de functionare al acesteia;
3
Mergi la Identificator campanie si introdu denumirea campaniei setate in sistemul 2Performant;
4
Mergi la Cod confirmare si introdu codul specific disponibil in contul tau din sistemul 2Performant;
5
Mergi la Cod de generare click Big Bear si introdu codul de generare click, care va fi adaugat automat in toate paginile site-ului;
6
Mergi la Cod de vanzare/comision Big Bear si introdu codul de atribuire a comisionului, care va fi adaugat automat in paginile de conversie, conform variabilelor de comision;

Nota

In mod implicit, comenzile trimise din magazin catre sistemul 2Performant contin valoarea fara taxe si transport incluse.

7
Mergi la Ascunde numar de telefon si selecteaza optiunea daca doresti ca numarul de telefon afisat in pagina de contact si in pagina de produs sa nu mai fie afisat pentru vizitatorii redirectionati din sistemul 2Performant;
8
Apasa butonul Instaleaza aplicatia dupa verificarea tuturor setarilor.

Inserarea scriptului de tracking in MerchantPro

Script-ul de urmarire a conversiilor (redat mai jos) este inserat in mod automat in pagina de after checkout a tuturor magazinelor MerchantPro conectate la reteaua 2Performant:

<iframe id="_2performant_iframe" height="1" width="1" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" frameborder="0" src="https://event.2performant.com/events/salecheck?amount=123&campaign_unique=test1234&confirm=confirm_code&transaction_id=3XU72E63&description=produsX3"></iframe>

Resurse utile

Ce este si cum functioneaza Big Bear

Cum incepi sa derulezi campanii in 2Performant

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.