Setarea unei metode de plata in mod Demo/disponibila doar pentru anumite IP-uri

Platforma MerchantPro iti ofera urmatoarele optiuni de testare a unei metode de plata, inainte de a o face disponibila pentru toti clientii magazinului:

  1. Modul Demo - poti testa metoda de plata folosind datele unui card de test, furnizate de catre procesator. Suplimentar afisarea metodei de plata in magazin poate fi limitata la doar cateva persoane, in functie de IP. Statusul comenzilor de test va fi actualizat in cadrul panoului de control al magazinului tau, in functie de statusul tranzactiei de test.
  2. Afisarea metodei de plata doar pentru anumite IP-uri - poti seta anumite IP-uri de pe care va putea fi accesata respectiva metoda de plata. Aceasta varianta suplimentara este optima in cazul in care doresti ca metoda de plata in mod Demo sa fie disponibila doar pentru un grup restrans de testeri sau developeri.

Setarea testarii in modul Demo

Acceseaza pagina de setari a unei aplicatii de plata instalata in magazin.

Mergi in sectiunea Setari conectare si selecteaza optiunea Activeaza modul Demo pentru a simula tranzactii cu date de test in magazin.

Nota

Este necesar sa restrictionezi accesul la metoda de plata si in functie de IP, pentru ca respectiva metoda de plata sa nu mai fie afisata in continuare pentru orice utilizator.

Apasa Salveaza.

Setarea testarii pe baza de IP

Acceseaza pagina de setari a unei aplicatii de plata instalata in magazin.

Mergi in sectiunea Conditii afisare la setarea Disponibilitate in functie de adresa IP si bifeaza optiunea Afiseaza metoda de plata doar pentru anumite IP-uri.

Introdu in campul dedicat unul sau mai multe IP-uri pentru care doresti sa permiti afisarea metodei de plata.

Apasa Salveaza

Nota

Dupa finalizarea testarii si confirmarea functionarii optime, dezactiveaza modul Demo si sterge restrictiile pentru IP-uri, pentru a permite utilizarea metodei de plata de catre toti clientii magazinului.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.