Cum setez reguli de ranking dinamic pentru cautarile din magazin?

Nota

Functia este disponibila in magazin doar daca instalezi si activezi in prealabil in magazin aplicatia SearchPro.

1
Mergi in Setari > Setari cautare si acceseaza tab-ul Reguli ranking dinamic;
2
Da click pe butonul Adauga regula;
3
Din pagina de adaugare a regulii, introdu o denumire (utilizata pentru identificarea interna a acesteia);
4
Introdu in continuare termenii de cautare pentru care se aplica regula de ranking dinamic. Regula se va aplica pentru cautarile care corespund oricarui termen introdus.
5
Continua la setarea Prioritizare cuvinte cheie si introdu cuvintele cheie pe care doresti sa le prioritizezi. In functie de acestea, vor fi afisate la inceputul listei de rezultate la cautare produsele care contin simultan toate cuvintele cheie respective pe care le introduci.

Astfel, daca in setarea Termeni de cautare introduci, spre exemplu, termenul "televizor", iar in campul Prioritizare cuvinte cheie introduci termenii "sony oled", "sony 4k", la inceputul listei de rezultate in urma unei cautari realizate in magazin vor fi afisate produsele care contin simultan toate cuvintele cheie pe care le-ai introdus pentru prioritizare (Ex: televizor Sony cu ecran OLED, televizor Sony 4K etc.)
6
Din setarea Campuri cautare poti selecta ca termenii prioritizati sa fie cautati de sistem in toate campurile pe care le-ai setat in cadrul setarii Campuri cautare din tab-ul Setari cautare. Totodata, poti selecta diferentiat campurile in care va fi realizata cautarea termenilor prioritizati (Nume produs, Categorie principala, Brand, SKU, EAN, Tag-uri produse).
7
Apasa Salveaza
Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.