Pasul 1 - Crearea contului MerchantPro

Bine ai venit pe MerchantPro! In continuare iti vom arata cum poti incepe sa iti creezi primul magazin online in platforma.

  1. Din site-ul merchantpro.ro, apasa butonul Incearca gratis si introdu informatiile de baza solicitate in pagina. Introdu apoi parola pe care vrei sa o setezi pentru cont, numele magazinului - pe care il poti schimba ulterior, la fel cum poti modifica si domeniul - si selecteaza tipul industriei in care vei activa.
  2. Daca esti de acord cu Termenii si conditiile, precum si cu Politica de confidentialitate, pe care le poti accesa din pagina, bifeaza casuta de acord si da click pe Inregistrare.
  3. In cateva secunde, contul tau va fi creat. 
  4. Apasa Viziteaza-ti magazinul, dupa care mai sunt necesari cativa pasi pentru a finaliza crearea contului. 
  5. Introdu in overlayer numele societatii, codul fiscal si judetul din care este originara afacerea ta.
  6. Daca este prima data cand iti deschizi o afacere online, in setarea Platforma magazin actual pastreaza optiunea preselectata Nu am inca un magazin. In caz ca anterior trecerii la MerchantPro ai avut afacerea pe o alta platforma, selecteaza denumirea platformei respective.
  7. Apasa Finalizare.
  8. Este necesar in continuare sa validezi adresa de email introdusa la crearea contului si gata: poti incepe sa iti construiesti magazinul MerchantPro.

Important

Perioada in care poti testa gratuit platforma este de 15 zile, dupa care este necesara achizitionarea unuia dintre planurile de servicii disponibile.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.