Cum export inventarul de produse din magazin?

Nota

Poti utiliza functia de export a inventarului in situatii precum actualizarea rapida a stocului pentru un numar mare de produse din magazin sau trimiterea inventarului curent din shop catre un sistem tert.

1
Acceseaza Inventar > Administrare stocuri;
Nota

Daca vrei sa exporti doar anumite produse, poti aplica mai multe filtre pentru a obtine lista de produse care vor fi incluse in export - in functie de Tip, Status, ID etc.
2
Apasa butonul Exporta si continua in overlayer-ul care va aparea pe ecran, pentru a configura exportul.
3
Alege ce produse vor fi incluse in export: toate inregistrarile sau doar produsele pe care le-ai filtrat anterior in listingul de inventar. 
4
Selecteaza in continuare formatul in care vrei sa exporti fisierul (CSV sau Excel), precum si coloanele care vor fi incluse in acesta (ID produs, SKU, EAN, Nume produs sau Stoc).
5
Optional, poti selecta optiunea de trimitere via email a link-ului de pe care poate fi descarcat fisierul de export.
6
Apasa Exporta fisier.

Nota

In panoul de control al magazinului va fi afisat un mesaj de informare referitor la executarea exportului, urmat la cateva secunde distanta de un mesaj de succes, care va contine si link-ul de pe care poti descarca fisierul exportat.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.