De unde pot administra preturile tuturor produselor din catalogul magazinului meu?

Acceseaza Inventar > Administrare preturi si realizeaza modificarile dorite la nivelul tuturor tipurilor de pret pe care le-ai setat pentru produsele din catalogul magazinului.

Editeaza in continuare preturile de tip Pret vechi - Pret nou setate pentru produse. 

Nota

Din pagina Administrare preturi poti edita inclusiv campurile Cost de achizitie sau Pret RRP (pretul recomandat de furnizor), daca activezi campurile respective din Setari catalog.

Prin accesarea butonului de editare de pe coloana Optiuni, poti merge rapid in pagina de editare a unui produs, pentru a face eventuale alte modificari.

In cazul in care vrei sa identifici mai usor un anumit produs din catalogul magazinului, poti utiliza filtrele disponibile in pagina Administrare preturi. Astfel, poti aplica filtrarea dupa criterii precum Nume sau cod, Tip (produs individual/multivariant), Status (Activ/Inactiv), Pret etc.

Daca vrei sa actualizezi rapid preturile produselor, poti utiliza functia de import din pagina, care iti permite sa actualizezi Pretul net sau Pretul total al produselor prin incarcarea unui fisier de tip Excel sau .csv.

Totodata, functia de export alaturata iti permite sa trimiti preturile produselor din magazin, sub forma de fisier Excel sau .csv, catre sisteme sau colaboratori terti.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.