Cum isi pot crea utilizatorii conturi de afiliat in magazin?

La click pe link-ul de afiliere afisat in magazin, utilizatorii vor trebui sa urmeze o procedura de inregistrare similara celei de la crearea unui cont de client in shop.

Ulterior, dupa aprobarea contului de afiliat (manuala sau automata, in functie de setarile pe care le-ai definit), in contul afiliatului va deveni disponibila sectiunea Dashboard afiliat, cu sectiunile:

  • Link afiliat - afiliatul poate copia si distribui linkul generat in mod automat de sistem si totodata il poate personaliza in functie de preferinte prin accesarea butonului Creeaza un URL;
  • Structura comision - valoarea comisionului pe care il va obtine afiliatul;
  • Sumar - sectiunea din care afiliatul poate monitoriza performantele sale, in functie de perioada selectat, si care contine informatii despre Referrals, Total click-uri, Rata de conversie;
  • Financiar - sectiunea din care afiliatul poate urmari situatia contului si a principalilor indicatori financiari, unde sunt afisate informatii precum Total castiguri, Sold curent, Total retrageri. Tot in aceasta sectiune este afisata si o nota despre valoarea minima a sumei permise pentru retragere. Pana cand utilizatorul nu dispune de macar respectiva suma in soldul sau curent, butonul Cerere retragere va ramane inactiv.
  • Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.