Cum pot sa accept comenzi pentru produse cu stocul epuizat?

Acceseaza Setari > Setari inventar si asigura-te ca in setarea Arata produse cu stoc epuizat este selectata optiunea Da (optiunea este activata in mod implicit la crearea magazinului).

Dupa acest pas, in pagina va deveni disponibila setarea Permite backorders, unde poti selecta una dintre urmatoarele optiuni pentru permiterea comenzilor in cazul produselor cu stoc epuizat:

1
Permite comenzi pentru produsele cu stoc epuizat - la activarea acestei optiuni, plasarea de comenzi va fi permisa in magazin pentru toate produsele active in magazin si fara stoc;
2
Control diferentiat la nivel de produs - la activarea acestei optiuni, in pagina de adaugare/editare a unui produs va deveni disponibila optiunea Permite backorders, care iti permite sa controlezi la nivelul fiecarui produs daca plasarea de comenzi este posibila chiar si in cazul in care stocul este epuizat pentru respectivul produs..
Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.