Cum pot adauga continut video in descrierea produselor?

In zona de descrieri a paginilor de produs din magazin poti incarca continut video de pe YouTube, cat si de pe alte platforme similare, in urmatoarele moduri:

1
Incarcarea directa a URL-ului - copiaza URL-ul videoclipului si acceseaza apoi pagina de adaugare/editare produs. Mergi la campul Descriere, acceseaza meniul Mai multe optiuni si da click pe optiunea Inserare/Editare media. Introdu URL-ul in campul dedicat, seteaza inaltimea si latimea acestuia in cadrul descrierii si apasa Salvare.
2
Incorporarea videoclipului in text - copiaza codul de incorporare al videoclipului si acceseaza apoi pagina de adaugare/editare produs. Mergi la campul Descriere, acceseaza meniul Mai multe optiuni si da click pe optiunea Cod sursa. Introdu codul in pozitia dorita si apasa Salvare.

Nota

In cazul in care continutul video nu iti apartine, exista posibilitatea ca acesta sa nu poata fi incarcat in magazinul tau din cauza restrictiilor aplicate de catre detinatorul acestuia.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.