Cum adaug tag-uri pe produse in cadrul magazinului?

Poti adauga tag-uri de produs in urmatoarele moduri:

  1. Din listing-ul de produse - mergi in Catalog > Produse si selecteaza produsele pentru care doresti sa adaugi tag-uri. Acceseaza apoi tab-ul Taxonomie si da click pe butonul Adauga tag-uri. Selecteaza in overlayer tag-urile dorite dintre cele deja adaugate in magazin sau adauga tag-uri noi prin tastarea denumirii acestora in selector, dupa care apasa tasta Enter pentru a salva tag-ul si apoi Salveaza pentru a-l asocia pe produsele selectate.
  2. La nivel de produs - selecteaza sau introdu tag-urile dorite direct din campul Tag-uri din cadrul paginii de adaugare/editare produs.

Nota

Campul de adaugare tag-uri este disponibil in mod default in pagina de produs, dar poti controla disponibilitatea acestuia la accesarea Setari > Setari catalog din setarea Disponibilitate camp Tag-uri.

Nota

Tag-urile adaugate astfel vor fi salvate si disponibile la nivelul intregului magazin, iar lista completa a acestora este disponibila la accesarea Catalog > Tag-uri produse.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.