Cum adaug un atribut in magazin?

Acceseaza Catalog > Atribute si apasa butonul Adauga atribut.

Introdu o denumire pentru atribut - care va fi afisata in magazin.

Selecteaza daca atributul va fi de tip:

1
Standard - optiune selectata in mod implicit, contine specificatii generale ale produsului (Marime, Inaltime etc.);

2
Culoare - permite adaugarea de coduri HEX de culoare pentru optiuni;

3
Imagine - permite asocierea de imagini pe optiuni.

Nota

Introdu apoi valorile posibile pe care le poate avea atributul, respectiv culoarea sau imaginea asociate (in functie de selectia de la pasul precedent) si selecteaza categoriile in cadrul carora vrei sa utilizezi atributul, respectiv grupul de atribute din care acesta face parte.

Defineste in continuare pozitia atributului in lista de atribute, selecteaza daca si in ce zone din shop vrei sa permiti filtrarea pe baza atributului, precum si preferintele de afisare si ordonare in cadrul filtrului.

Daca vrei ca atributul sa fie afisat cu titlu informativ in paginile de produs din shop, selecteaza optiunea Afiseaza in pagina de produs. Ulterior, vei putea sa selectezi si Criteriul de ordonare al valorilor atributului in pagina de produs.

Optional, realizeaza setarile SEO in sectiunea dedicata, pentru o mai buna indexare a atributului in motoarele de cautare.

Apasa Salveaza.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.