Adaugarea imaginilor pe categoriile si subcategoriile din magazin

In magazinul tau MerchantPro poti asocia imagini categoriilor din magazin, in scopul afisarii acestora in diferite locatii din shop.

Adaugarea de imagini pe categorii

La crearea unui magazin, sistemul genereaza automat un camp aditional prin intermediul caruia poti incarca fisiere de tip imagine pentru categoriile din catalog.

Pentru a afisa in magazin o imagine pentru categoriile din magazin, acceseaza pagina de adaugare/editare a unei categorii, mergi in sectiunea Campuri aditionale si incarca imaginea in campul Menu image - prin accesarea butonului Incarca imagine sau cu drag & drop in cadrul campului.

Nota

Imaginea incarcata va fi afisata, in functie de setarile de la nivelul elementului Top Menu, la expandarea meniului de categorii din magazin. 

Adaugarea de imagini pe subcategorii

Spre deosebire de categorii, campul de adaugare a imaginilor pentru subcategorii nu este generat in mod default in pagina de adaugare/editare a unei categorii.

Pentru a-l activa, acceseaza Setari > Campuri aditionale si da click pe optiunea Categorii.

Apasa apoi butonul Campuri predefinite si da click pe optiunea Imagine categorie.

Campul Imagine categorie va deveni astfel disponibil in pagina de adaugare/editare categorie, in sectiunea Campuri aditionale si vei putea incarca astfel imagini pentru subcategorii.

Imaginile vor fi afisate in site la listarea subcategoriilor, dupa accesarea categoriei principale.

Nota

Imaginile asociate subcategoriilor vor fi afisate in site numai daca in pagina de adaugare/editare a categoriei principale ai selectat in setarea Mod afisare categorie una dintre optiunile Afisare lista subcategorii (cu imagini) sau Afisare lista subcategorii (cu imagini) si lista produse.

Adaugare icon pentru subcategorii

Suplimentar, poti adauga pentru subcategoriile din magazin si imagini de tip icon, care vor fi afisate la expandarea meniului din shop.

Nota

Icon-urile vor fi afisate in meniu in functie de setarile elementului pe care le-ai realizat in elementul din Top Menu.

Pentru a activa incarcarea de imagini de acest tip la nivelul categoriilor/subcategoriilor, mergi in Setari > Campuri aditionale, da click pe optiunea Categorii, apasa butonul Campuri predefinite si selecteaza optiunea Icon meniu.

Dupa activare, campul Icon meniu se va regasi in pagina de adaugare/editare categorie, in sectiunea Campuri aditionale.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.