Afisarea in meniuri a imaginilor asociate pe categoriile din magazin

Platforma MerchantPro iti ofera posibilitatea sa afisezi imagini in meniul din zona de header a magazinului pentru categoriile pe care le-ai setat in magazin.

Pentru a afisa aceste imagini, este necesar ca mai intai sa le incarci la nivelul categoriilor respective, in campurile Imagine meniu, respectiv Icon meniu.

Afisarea imaginilor de meniu

Acest tip de imagini vor fi afisate in meniul magazinului daca selectezi unul dintre modurile de expandare Mega menu, respectiv Mega menu cu taburi.

  1. Mergi in Website > Meniuri navigare;
  2. Din sectiunea Main, acceseaza pagina de adaugare/editare a unui element de meniu;
  3. Mergi la setarea Mod expandare element si selecteaza optiunea Subcategorii;
  4. Continua la setarea Mod expandare elemente si selecteaza optiunea Mega menu/Mega menu cu taburi;
  5. Selecteaza optiunea Afiseaza imaginea, care permite afisarea imaginii pe care ai asociat-o pe categoria respectiva;
  6. Apasa Salveaza.

Nota

In meniul de categorii al magazinului, la mouseover pe categoria respectiva, va fi afisata imaginea pe care ai setat-o in campul Imagine meniu la nivelul categoriei respective.

Afisarea de iconuri pentru categorii

In cazul in care setezi icon-uri pe categoriile din magazin, acestea vor fi afisate in meniu in oricare dintre modurile de expandare pe care le selectezi in cadrul paginii Meniuri navigare.

Nota

In meniul de categorii al magazinului, la mouseover pe categorii vor fi afisate imaginile pe care le-ai setat in campul Imagine meniu la nivelul subcategoriilor respective.

Afisare in meniu dropdown

Afisare in meniu de tip tree

Afisare in meniu orizontal

Afisare in Mega menu

Afisare in Mega menu cu taburi

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.