Cum pot utilizatorii sa intre in contact cu magazinul meu?

Utilizatorii care doresc sa afle mai multe informatii despre produsele pe care le oferi, vor putea lua legatura cu reprezentantii magazinului folosind unul dintre urmatoarele canale de comunicare:

Contact telefonic & email

Vizitatorii site-ului pot gasi datele de contact in mai multe locatii din magazin:

1
Numarul de telefon
  • In pagina de produs;
  • In pagina Contact.
  • Datele de contact vor fi afisate in website doar daca activezi si optiunea Afiseaza datele de contact in pagina de contact si alte locatii specifice din pagina Setari generale;
    2
    Email-ul
  • In pagina Contact, daca ai activat optiunea Afiseaza datele de contact in pagina de contact si alte locatii specifice din pagina Setari generale;
  • In pagina Termeni si conditii;
  • In pagina Confidentialitate;
  • In pagina Politica de Cookies.
  • Nota

    Afisarea numarului de telefon si a emailului in zonele cheie din site va confirma utilizatorilor ca pot lua usor legatura cu magazinul tau si va spori gradul de incredere necesar pentru finalizarea unei comenzi.

    Formular de contact

    Formularul de contact este adaugat in mod predefinit in pagina Contacteaza-ne in configuratia standard a magazinului si poate fi accesat, in functie de setari, din:

    1
    Top menu - vizibil din toate paginile site-ului - este necesar sa adaugi elementul de contact din pagina Meniuri navigare, sectiunea Main;

    2
    Footer - pozitia link-ului poate fi modificata de asemenea, in functie de preferinte, din pagina Meniuri navigare, sectiunea Asistenta (help).

    Mesajele primite via formularul de contact pot fi administrate ulterior din pagina Mesaje contact.

    Functii de chat

    Poti activa in magazin functii populare de mesagerie, precum Whatsapp chat sau Facebook chat. 

    Nota

    Activarea unei functii de chat iti permite sa iei contact cu potentialii cumparatori in timp ce acestia navigheaza in magazin, crescand astfel rata de conversie si reducand numarul de carturi abandonate.

    Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.