Cum pot adauga valori noi pentru atribute?

Mergi in Catalog > Atribute, acceseaza meniul de optiuni asociat unui atribut si da click pe Optiuni.

Apasa apoi butonul Adauga valoare si completeaza in overlayer urmatoarele campuri:

  • Nume - introdu denumirea valorii pe care vrei sa o adaugi (Ex: pentru atributul Gen, poti adauga valorile "Masculin", "Feminin", "Unisex" etc.);
  • Valori alternative - valorile alternative pot fi utilizate in cazuri precum integrarea cu diferite sisteme terte care solicita anumite valori standardizate pentru atributele de produs (Ex: daca un produs din magazin are valoarea "Bleumarin", in cadrul atributului Culoare poti seta valoarea alternativa "Albastru", daca aceasta este valoarea standard din sistemul tert cu care vrei sa realizezi integrarea);
  • Nota

    In magazin vor fi afisate in mod implicit valorile de baza pe care le-ai definit pentru atribut, insa daca doresti sa utilizezi si valorile alternative, te rugam sa ne contactezi.
  • Pozitie in lista (afiseaza dupa optiunea - selecteaza pozitia valorii nou adaugate in lista de valori asociata atributului.
  • Apasa Salveaza.

    Afla detalii din topicul despre setarea si utilizarea atributelor in magazin.

    Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.