Cum pot sa modific ordinea in care sunt afisate rezultatele in cautarile din magazin?

  1. Acceseaza Setari > Setari catalog si mergi in sectiunea Setari sortare la setarea Ordinea implicita a produselor in rezultatele cautarii.
  2. Selecteaza criteriile in functie de care vrei sa se faca ordonarea: Cele mai populare, Cele mai noi, Discount descrescator, Pret crescator, Pret descrescator, Nume, Disponibilitate, Stoc limitat.
  3. Setarea Afiseaza produsele cu stoc epuizat la finalul listei controleaza daca produsele fara stoc vor fi afisate printre cele cu stoc disponibil sau la finalul listei de cautari din magazin.
  4. Apasa Salveaza.

Suplimentar, daca ai instalat in magazin aplicatia SearchPro, poti defini reguli de ranking dinamic pentru cautarile din magazin

1
Mergi in Setari > Setari cautare;
2
Acceseaza tab-ul Reguli ranking dinamic
3
Da click pe butonul Adauga regula;
Nota

Functia iti permite sa prioritizezi anumite cuvinte cheie si produsele corespunzatoare atunci cand vizitatorii realizeaza o cautare dupa anumiti termeni. Produsele care contin cuvintele cheie prioritizare vor fi afisate la inceputul listei de rezultate.
4
Apasa Salveaza dupa verificarea tuturor setarilor.
Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.