Cum pot oferi la checkout aceeasi metoda de plata, insa cu conditii diferite de afisare?

In platforma MerchantPro exista o serie de aplicatii de plata care permit instalarea mai multor instante, precum Plata in sistem ramburs, Transfer bancar (ordin de plata), iPay Banca Transilvania, NETOPIA Payments etc.

Astfel, poti defini preferinte diferite pentru aceeasi metoda de plata, urmand ca aceasta sa fie afisata la checkout doar in cazul in care cartul clientului respecta conditiile pe care le-ai setat.

Pentru exemplificare, sa presupunem ca ai instalat si configurat deja in magazin aplicatia NETOPIA Payments. Pentru a instala o noua instanta a aplicatiei:

1
Acceseaza Aplicatii > Toate aplicatiile;
2
Identifica aplicatia NETOPIA Payments si da click pe ea;
3
Acceseaza apoi butonul Instaleaza instanta noua;

4
Introdu datele de conectare la sistemul procesatorului de plati;
5
In campul Denumire poti introduce o denumire diferita de cea din prima instanta a aplicatiei (denumirea noua nu o va influenta pe cea deja existenta);
6
Defineste in continuare preferintele pentru noua instanta a aplicatiei, urmand pasii de adaugare a unei metode de plata online cu cardul sau prin credit;
7
Apasa Instaleaza aplicatia pentru a finaliza configurarea noii instante.
Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.