Cum adaug un ghid de marimi in pagina de produs?

1
Acceseaza Website > Design & Tema;
2
Da click pe butonul Editor pagini asociat temei curente a magazinului;
3
Selecteaza din meniu optiunea Afisare produs si apoi acceseaza butonul Adauga tab produs din zona de sumar produs sau din cea de continut, in functie de preferinte;
4
In functie de formatul fisierului care contine ghidul de marimi, poti opta pentru:

  • Adaugarea de continut HTML - daca vrei sa adaugi acelasi ghid de marimi in toate paginile de produs;
  • Adaugarea unui camp aditional categorie/produs - daca ghidul de marimi este diferit in functie de categorie, respectiv in functie de produs. Seteaza preferintele cu privire la limba, introdu un titlu pentru campul aditional si selecteaza din meniu campul aditional pe care vrei sa il adaugi.
  • Nota

    Daca fisierul cu ghidul de marimi este disponibil in format PDF, atunci campurile aditionale pentru produse, respectiv campurile aditionale pentru categorii pe care le adaugi trebuie sa fie in mod obligatoriu de tip Fisier. Ulterior, va fi necesar sa incarci fisierele respective din paginile de adaugare/editare ale categoriilor/produselor.
    5
    Apasa consecutiv butoanele Aplica si Salveaza modificarile, pentru ca modificarile efectuate sa se reflecte si in magazin.
    Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.