Cum adaug campuri aditionale pentru produse?

Nota

Campurile aditionale pentru produse iti permit sa extinzi seria de informatii referitoare la produsele pe care le comercializezi, suplimentar fata de campurile standard predefinite in magazin (Ex: sa asociezi instructiuni de utilizare pentru un anumit produs).

Acceseaza Setari > Campuri aditionale si da click pe optiunea Produse.

Completeaza Denumirea campului (afisata in cadrul magazinului si in panoul de control) si Denumirea interna (afisata intern sau utilizata pentru apelare in cadrul anumitor functii).

Selecteaza apoi Tipul campului (Text, Long Text, HTML, Numeric, Float, Boolean, Lista, Multilist, Data, Imagine, Fisier, Datatable, Culoare, Lista produse, Lista de categorii, Lista fisiere) si realizeaza setarile specifice campului selectat.

Optional, poti seta:

  • Completarea campului la nivel de produs ca obligatorie;
  • Afisarea campului in pagina de produs din magazin;
  • Salvarea informatiilor in comenzi si afisarea acestora in panoul de control.

Apasa Salveaza dupa verificarea tuturor setarilor.

Campul aditional adaugat se va regasi in pagina dedicata, iar pentru adaugarea altor campuri apasa butonul Adauga camp aditional.

Important

Numarul de campuri aditionale pentru produse pe care il poti adauga difera in functie de tipul de plan pentru serviciile MerchantPro pe care l-ai achizitionat. Pentru detalii, te rugam sa ne contactezi.

Dupa adaugarea campurilor aditionale pentru produse, este necesar sa le asociezi pe produsele din catalogul magazinului tau.

Acceseaza Catalog > Produse si asociaza campurile aditionale in urmatoarele moduri:

  1. Bulk - selecteaza produsele pe care doresti sa asociezi campul aditional, dupa care mergi in meniul Alte actiuni si da click pe optiunea de editare a unui anumit tip de camp aditional (daca ai setat mai multe). Selecteaza in overlayer optiunea Seteaza valoare, realizeaza modificarile si apasa Salveaza;
  2. Individual - acceseaza pagina de adaugare/editare a unui produs si mergi in sectiunea Campuri aditionale pentru a realiza modificarile specifice tipului de camp aditional pe care l-ai setat, dupa care apasa Salveaza.

Nota

Campurile aditionale de tip produs pot fi utilizate inclusiv la gruparea produselor pentru includerea acestora intr-o colectie de produse sau intr-o categorie dinamica de produse.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.