Cum adaug un articol de blog?

Nota

Este necesara instalarea prealabila in magazin a aplicatiei Blog.

Acceseaza Blog > Articole si apasa butonul Adauga articol.

Introdu un titlu pentru articol, precum si continutul acestuia in campul dedicat.

In continuare, poti selecta daca vrei sa permiti afisarea unui cuprins in cadrul articolului.

Nota

Pentru a fi incluse in cuprins, titlurile si subtitlurile trebuie sa respecte regulile de formatare pentru heading-urile de tip H1, H2, H3.

Selecteaza categoria in care doresti sa adaugi articolul si, optional, o categorie secundara in care inregistrarea va fi afisata in mod simultan.

Incarca apoi o imagine pentru articolul de blog - dimensiunea maxima acceptata a fisierului este de 10MB.

Optional, poti completa in continuare campurile:

Optiunea prin care le este asigurata utilizatorilor posibilitatea de a posta comentarii este selectata in mod implicit la adaugarea unui articol. Daca nu doresti sa permiti acest lucru la nivel de articol, deselecteaza optiunea.

Setarea Status publicare iti permite sa controlezi daca vrei sa salvezi articolul ca draft sau sa programezi articolul pentru postare la o data ulterioara.

Optional, poti activa setarea de afisare a articolului ca recomandat, urmand ca acesta sa fie evidentiat in anumite zone din magazin.

Titlul meta si descrierea meta sunt preluate automat din informatiile introduse in pagina, insa le poti edita conform bunelor practici SEO prin accesarea butonului de editare.

Apasa Salveaza.

Afla detalii din topicul despre instalarea si setarea unui blog in magazin.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.