Tipuri de metode de plata care pot fi utilizate in magazin

Platforma MerchantPro iti ofera urmatoarele solutii pentru a receptiona plati pentru comenzile plasate in magazinul tau online:

Plata online cu cardul

Magazinele MerchantPro sunt preintegrate cu unele dintre cele mai populare solutii de plata online cu cardul din Romania.

Procesarea online a platilor este rapida si sigura, prin utilizarea certificatelor de securitate SSL, care impiedica si limiteaza tranzactiile cu potential de risc pe Internet.

Dupa plasarea comenzilor, clientii vor fi redirectionati catre platforma procesatorului de plati selectat de catre acestia in pagina de checkout, unde vor trebui sa isi introduca datele financiar-bancare. 

Ulterior, sistemul procesatorului de plati va procesa tranzactia, iar statusul acesteia va fi comunicat automat catre magazin si va fi afisat in listing-ul de comenzi.

Plata prin credit bancar

Magazinul tau este preintegrat inclusiv cu unele dintre cele mai populare solutii de plata tip BNPL (Buy Now Pay Later), oferite de institutii bancare sau nebancare. 

Prin activarea unei astfel de metode de plata, le permiti clientilor tai sa contracteze direct un credit pentru a achizitiona produse din magazinul tau. 

Va fi necesara completarea unui formular de solicitare a unui credit, catre care clientul va fi redirectionat dupa plasarea comenzii. 

Ulterior, vei primi o notificare automata cu privire la acceptarea sau respingerea cererii de creditare. In functie de acest status, poti continua procesarea si expedierea comenzii.

Afla detalii din topicul despre adaugarea unei metode de plata online cu cardul/prin credit bancar.

Plata prin transfer bancar

Activarea optiunii le permite clientilor tai sa achite contravaloarea comenzii prin ordin de plata, direct in contul tau bancar. 

Este recomandat sa expediezi comanda catre clienti doar dupa incasezi contravaloarea comenzii.

Afla detalii din topicul despre adaugarea unei metode de plata prin transfer bancar.

Plata in sistem ramburs

Metoda le permite clientilor tai sa efectueze plata numerar in momentul livrarii comenzii, direct la curier, urmand ca apoi firma de curierat sa vireze suma incasata catre magazin.

Atentie: metoda prezinta riscul de refuz sau de neridicare a coletelor la livrare.

Afla detalii din topicul despre configurarea platii in sistem ramburs

Plata la sediu

In cazul in care detii un sediu/magazin fizic, poti pune la dispozitia cientilor tai posibilitatea de a achita in locatia respectiva comenzile plasate online.

Clientii vor fi informati cu privire la adresa exacta a sediului fizic in care pot efectua plata si de unde pot ridica si comanda.

Afla detalii din topicul despre configurarea platii la sediu.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.