Cum permit clientilor sa isi creeze in magazin un bundle box?

Cu ajutorul functiei de Personalizare comanda disponibila in magazinul tau MerchantPro, poti pune la dispozitia clientilor tai optiunea de a-si crea comenzi personalizate de tip bundle box.

Clientii vor putea selecta in aceeasi pagina din magazin tipul de cutie/cos/ambalaj dorit, precum si produsele pe care doresc sa le includa in comanda.

Spre exemplu, sa spunem ca ai o bacanie online si doresti sa le oferi clientilor posibilitatea de a configura si achizitiona un produs personalizabil, care sa includa un cos fizic si mai multe produse.

1
Adauga produsele pe care vrei sa le oferi in cadrul produsului personalizabil: cosurile fizice, respectiv produsele de bacanie care poti fi selectate de catre client.
Nota

Este recomandat sa setezi pret 0 pentru cosurile fizice si sa setezi pentru acestea optiunea Produs ascuns in cadrul setarii Vizibilitate, pentru ca aceste produse sa nu fie afisate in listing-urile din magazin.
2
Creeaza doua campuri aditionale pentru produse personalizabile:

  • Un camp aditional de tip Product picker pe care sa asociezi cosurile fizice pe care le pot selecta clientii in pagina de produs din magazin;
  • Un camp aditional de tip Product multipicker pe care sa asociezi produsele de bacanie care pot fi adaugate in cos.
  • Citeste detalii in topicul dedicat despre afisarea de produse sau servicii suplimentare care pot fi selectate de catre clienti in pagina de produs.
    3
    Adauga un produs individual si selecteaza in pagina de adaugare/editare a acestuia, in setarea Campuri personalizare, campurile aditionale de tip Product picker/Product multipicker create anterior.
    Nota

    Pentru produsul personalizabil nu poti seta pret 0. In schimb, poti opta, spre exemplu, pentru introducerea in campul Pret total a valorii de achizitie a cosului fizic (Ex: 10 RON)

    Demo

    Vezi aici o exemplificare cu modul de creare a unui bundle box in magazin.

    Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.