Cum adaug campuri aditionale pentru produse personalizabile?

Nota

Este necesara instalarea in prealabil a aplicatiei Personalizare comanda. Acest tip de campuri aditionale le permite clientilor tai sa incarce direct in magazin tipul de continut dorit pentru personalizarea produselor.

Acceseaza Setari > Campuri aditionale si da click pe optiunea Campuri personalizare.

Completeaza Denumirea campului (afisata in cadrul magazinului si in panoul de control - ex: Text personalizat) si Denumirea interna (afisata intern sau utilizata pentru apelare in cadrul anumitor functii).

Selecteaza in continuare Tipul campului (Text, Fisier, Float, Numeric, Long Text, Lista, Product picker, Product multipicker) si realizeaza setarile specifice campului selectat.

Optional, poti seta ca obligatorie completarea campului de catre clientii magazinului.

Campul Hint client iti permite sa introduci detalii destinate clientilor, referitoare la continutul care trebuie introdus in campul aditional. Textul va fi afisat in locatia aleasa, alaturi de campul aditional.

Setarea Pozitie in lista (afiseaza dupa optiunea) iti permite sa selectezi ordinea campului aditional in pagina de produs din magazin fata de alte campuri de acelasi tip.

Apasa Salveaza.

Campul aditional adaugat se va regasi in pagina dedicata, iar pentru adaugarea altor campuri apasa butonul Adauga camp aditional.

Important

Numarul de campuri aditionale pentru produse personalizabile pe care il poti adauga difera in functie de tipul de plan pentru serviciile MerchantPro pe care l-ai achizitionat. Pentru detalii, te rugam sa ne contactezi.

Dupa crearea campurilor aditionale specifice, este necesara asocierea acestora pe produsele personalizabile din catalogul magazinului.

Acceseaza Catalog > Produse si asociaza pe produse campurile aditionale pentru produse personalizabile in urmatoarele moduri:

  1. Bulk - selecteaza din lista produsele pe care doresti sa asociezi campul aditional, mergi in meniul Alte actiuni si da click pe optiunea Asociaza camp personalizare comanda, dupa care selecteaza in overlayer campul aditional dorit si apasa Salveaza;
  2. Individual - acceseaza pagina de adaugare/editare produs, mergi in sectiunea Campuri aditionale la setarea Personalizare comanda, selecteaza campul aditional pe care doresti sa il asociezi pe produsul respectiv si apasa Salveaza.
Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.