Cum setez livrarea gratuita pentru comenzi de o anumita valoare?

Poti oferi livrarea gratuita in cazul comenzilor care depasesc un anumit interval valoric cu ajutorul urmatoarelor metode:

1
Setarea livrarii gratuite la nivelul unei zone de livrare - acceseaza Setari > Livrare, da click pe butonul Seteaza livrare gratuita (icon-ul in forma de camion), activeaza butonul de tip glisor din dreptul metodei de livrare pentru care doresti sa oferi livrare gratuita, apoi introdu valoarea minima a comenzilor si apasa Salveaza.
2
Setarea unei reguli de discount de tip cart cu Livrare gratuita - descopera detalii in topicul despre adaugarea in magazin a unei reguli de tip Cart.
3
Setarea unei metode de livrare pentru care definesti cost de livrare 0.

Nota

Pentru a controla modul in care vor fi afisate metodele de livrare la checkout atunci cand comenzile se incadreaza la livrare gratuita, acceseaza Setari > Checkout si alege optiunea dorita in setarea Mod afisare metode de livrare in caz de comanda cu livrare gratuita.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.