Cum adaug campuri aditionale pentru pagina de checkout din magazin?

Nota

Este necesara instalarea aplicatiei Campuri checkout. Acest tip de campuri aditionale iti permite sa obtii informatii suplimentare de la clientii magazinului tau fata de cele standard solicitate in pagina de checkout pentru livrarea comenzilor (de exemplu, poti cere un feedback rapid despre derularea procesului de checkout, poti oferi posibilitatea adaugarii in comanda a unui accesoriu pentru un anumit produs etc.). 

Acceseaza Setari > Campuri aditionale si da click pe optiunea Checkout.

Apasa butonul Adauga camp aditional si continua in pagina de adaugare a campului aditional.

Completeaza Denumirea campului (afisata in cadrul magazinului si in panoul de control) si Denumirea interna (afisata intern sau utilizata pentru apelare in cadrul anumitor functii).

Selecteaza apoi Tipul campului (Fisier, Text, Data, Lista, Product picker, Product multipicker, Boolean, Multilist) si realizeaza setarile specifice campului selectat.

Optional, poti seta ca obligatorie completarea campului de catre clienti in pagina de checkout din magazin.

Apasa Salveaza.

Campul aditional adaugat se va regasi in pagina dedicata, iar pentru adaugarea altor campuri apasa butonul Adauga camp aditional.

Informatiile introduse de catre clienti in campurile aditionale din pagina de checkout se vor regasi in panoul de control in detaliile fiecarei comenzi in parte.

Important

Numarul de campuri aditionale pentru pagina de checkout pe care il poti adauga difera in functie de tipul de plan pentru serviciile MerchantPro pe care l-ai achizitionat. Pentru detalii, te rugam sa ne contactezi.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.