Cum adaug campuri aditionale pentru clienti?

Nota

Campurile aditionale pentru clienti iti permit sa obtii informatii suplimentare din partea cumparatorilor din magazinul tau (Ex: varsta, ocupatie etc.) si pot fi setate pentru afisare in paginile de Inregistrare si/sau Editare cont din magazin sau utilizate doar intern.

Acceseaza Setari > Campuri aditionale si da click pe optiunea Clienti.

Completeaza Denumirea campului (afisata in cadrul magazinului si in panoul de control) si Denumirea interna (afisata intern sau utilizata pentru apelare in cadrul anumitor functii).

Selecteaza apoi Tipul campului (Text, Long Text, HTML, Numeric, Float, Lista, Multilist, Data, Imagine, Fisier, Datatable) si realizeaza setarile specifice campului selectat.

Optional, poti seta ca obligatorie completarea campului de catre clientii magazinului.

Din setarea Vizibilitate, selecteaza paginile din magazin in care vrei sa se afiseze campul (Inregistrare si/sau Editare cont).

Campul Hint client iti permite sa adaugi detalii destinate clientilor, referitoare la continutul care trebuie introdus in campul aditional. Textul va fi afisat in locatia aleasa, alaturi de campul aditional.

Apasa Salveaza.

Campul aditional adaugat se va regasi in pagina dedicata, iar pentru adaugarea altor campuri apasa butonul Adauga camp aditional.

Important

Numarul de campuri aditionale pentru clienti pe care il poti adauga difera in functie de tipul de plan pentru serviciile MerchantPro pe care l-ai achizitionat. Pentru detalii, te rugam sa ne contactezi.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.