Cum adaug campuri aditionale pentru variante de produs?

Nota

Acest tip de campuri aditionale te ajuta sa extinzi informatiile pe care le poti asocia variantelor de produs, in cazul produselor multivariant (de exemplu, sa mentionezi aplicabilitatile specifice ale fiecarei variante de produs in parte).

Acceseaza Setari > Campuri aditionale si da click pe optiunea Variante produs.

Completeaza Denumirea campului (afisata in cadrul magazinului si in panoul de control) si Denumirea interna (afisata intern sau utilizata pentru apelare in cadrul anumitor functii).

Selecteaza Tipul campului (Text, Float, Numeric) si realizeaza setarile specifice campului selectat.

Optional, poti seta ca obligatorie completarea campului de catre clienti in pagina de checkout din magazin.

Apasa Salveaza.

Campurile aditionale pentru variante se vor regasi in mod automat in sectiunea Variante produs din pagina de adaugare/editare a produselor multivariant, de unde vei putea introduce informatiile corespunzatoare.

Pentru a edita simultan campurile aditionale pentru variante in cazul mai multor produse, acceseaza din pagina Produse tab-ul Editare bulk, da click pe Selecteaza campuri, selecteaza campul aditional dorit si apasa Salveaza, apoi introdu informatiile dorite pentru fiecare varianta in parte.

Campul aditional adaugat se va regasi in pagina dedicata, iar pentru adaugarea altor campuri apasa butonul Adauga camp aditional.

Important

Campurile aditionale pentru variante de produs sunt disponibile doar pentru magazinele MerchantPro care utilizeaza un plan de servicii Enterprise. Pentru detalii, te rugam sa ne contactezi.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.