Tipuri de produse care pot fi adaugate in magazin

Tipurile de produse reprezinta un mod prin care poti grupa si organiza produsele din cadrul magazinului tau. 

In platforma MerchantPro ai posibilitatea de a adauga 4 tipuri de produse:

Individuale, Multivariant, Digitale si Pachete de produse.

Produse individuale

Produsele de tip individual sunt produse care pot fi achizitionate de catre cumparatori intr-o forma fizica.

Produsele de acest tip au o configuratie predefinita si, spre deosebire de produsele multivariant, nu sunt disponibile in mai multe versiuni si nu necesita selectia unei anumite variante din partea cumparatorului.

Daca vinzi in magazin astfel de produse, este necesar sa asiguri in magazin cel putin o metoda de livrare sau optiune de ridicare personala pentru colete.

Afla detalii in topicul despre adaugarea unui produs individual.

Produse multivariant

Produsele multivariant sunt produse fizice care pot fi comercializate in mai multe variante de culoare, marime, material etc.

In comparatie cu produsele individuale, produsele de tip multivariant iti permit sa adaugi mai multe variante pentru acelasi produs si sa setezi preturi, stocuri sau identificatori diferiti pentru fiecare varianta sau combinatie de variante in parte. 

Spre exemplu, daca vinzi in magazin tricouri pentru barbati, poti seta urmatoarele combinatii de variante si valori:

Tricou barbati > Culoare: Rosu > Marime: L - Pret: 129 lei sau Tricou barbati > Culoare: Alb > Marime: L - Pret: 139 lei.

Totodata, in pagina de produs din magazin, selectia variantelor va fi obligatorie pentru consumatori inainte de adaugarea produsului in cosul de cumparaturi.

Afla detalii in topicul despre adaugarea unui produs multivariant.

Produse digitale

Produsele digitale sunt produse disponibile doar in format electronic, care pot fi descarcate online (Ex: ebooks, audiobooks, muzica, jocuri, software sau imagini).

Nota

Pentru a adauga produse digitale in magazin, este necesar sa instalezi mai intai aplicatia Continut digital.

Continutul digital pe care il adaugi va fi afisat ulterior in magazinul tau MerchantPro sub forma de produse digitale; clientii le vor putea descarca de pe un link trimis via email, dupa efectuarea platii in shop.

Pachete de produse

Pachetele de produse iti permit sa grupezi mai multe produse diferite intr-un produs de tip bundle si sa le oferi astfel spre vanzare in magazin.

Nota 

Pentru a crea bundle-uri de produse este necesar sa instalezi mai intai in magazin aplicatia Pachete de produse.

Dupa crearea bundle-ului, poti seta pentru acesta un pret preferential - Fix sau Procentual (aplicat la valoarea totala a produselor componente).

Afla detalii in topicul despre adaugarea pachetelor de produse.

Te-a ajutat acest articol? Multumim pentru feedback A aparut o problema la trimiterea feedback-ului dvs.. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.